Maanrakennus ja muut palvelut Pellossa ja lähialueilla

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Maanrakennus- ja Kuljetus T Välimaa Oy on täyden palvelun yritys Pellossa ja muun Lapin alueella. Haluamme tarjota asiakkaillemme räätälöidyt palvelut kustannustehokkaaseen hintaan. Henkilökuntamme on auttavaisista, asiantuntevaa ja osaavaa.

Olemme vuodesta 1964 lähtien vastanneet sekä yksityis- että yritysasiakkaiden tarpeisiin tehokkaasti ja aina sovitussa aikataulussa pysyen. Projektimme vaihtelevat pienistä tehtävistä, kuten maansiirroista, kokonaisvaltaisiin urakoihin avaimet käteen -palveluna toteutettuna. Työt hinnoitellaan sopimuksen mukaan.

Maansiirrot

Erilaiset maansiirtotyöt onnistuvat kauttamme mutkitta. Toteutamme työt toiveidesi ja aikataulusi mukaisesti yksityiskohdat huomioiden. Monipuolinen kalustomme on ammattikäyttöön tarkoitettu ja henkilökuntamme työhönsä koulutettua.
Hoidamme muun muassa kuorman purkamisen ja lastauksen, lumen auraukset, hiekoitukset, rumpujen sulatukset sekä maa-ainesten toimituksen asiakkaan osoittamaan sijaintiin.

Lue lisää maa-aineksen kuljetuksesta täältä

Maankaivuut ja -täytöt

Maanrakennus- ja Kuljetus T Välimaa Oy hoitaa paitsi maantäytöt myös massanvaihdot ja poiskuljetukset.
Huonosti kantava pohjamaa on hyvä korvata kestävällä kalliomurskeella jo ennen kuin ongelmia ilmenee. Massanvaihto voidaan hoitaa pengertämällä tai kaivamalla ja ylijäämämaa kuljetetaan samalla pois tieltä. Maantäytöllä saadaan maan kantavuus kohdilleen ja routavauriot kuntoon.

Tonttien raivaus

Joskus tontilla tarvitaan lisää tilaa. Syynä voi olla maisemaa muokkaava viherrakennusprojekti, kallioperän räjäytys- ja louhintatyöt tai muut raivaus- ja purkutyöt, kuten puunkaato. Maanrakennus- ja Kuljetus T Välimaa Oy:n henkilökunta valitsee työhön sopivan koneiston ja työntekijät. Työ tehdään hyvässä synergiassa muiden työmaan rakennusvaiheiden kanssa.

Talojen pohjatyöt

Talon pohjarakennuksessa keskitytään maanpinnan alapuolisten ja maata vasten olevien rakenteiden työstämiseen. Tutkimme maa- ja kallioperän ominaisuudet varmistaaksemme kestävän ja laadukkaan lopputuloksen. Mitoitusmenetelmämme ovat tarkkoja ja ohjaavat perustuksien, salaojien ja routaeristeiden oikeaoppista asennusta. Meiltä hoituvat myös putkien asentaminen, sadevesijärjestelmät, vesijohtojen vedot, viemäröinnit, suodatus/imetyskentät sekä monet muut talojen pohjatyöt.

Laadukasta kokonaisurakointia

Kokonaisurakointi on palvelu, jossa asiakkaan ei tarvitse huolehtia mistään. Me huolehdimme koko urakasta – sen suunnittelusta, seuraamisesta ja valmistumisesta. 

Taitavat työmiehemme löytävät parhaan ratkaisin juuri sinun hankkeesi tarpeisiin. Lopputulos on laadukas ja työ valmistuu aikataulussa. Palvelemme sinua Pellosta käsin koko Lapin alueella.

Maanrakennus on urakan tärkein vaihe. Palvelemme Lapin alueen omakotirakentajia, kuntia sekä yrityksiä ja olemme mukana asiakkaidemme hankkeissa tarvittaessa alusta loppuun saakka.

Kerro meille hankkeestasi