Koneurakointi ammattitaidolla Pellossa ja muualla Lapissa

Ota yhteyttä suomeksi tai ruotsiksi

Koneurakoinnissa suoritamme raskaampaa kalustoa vaativat työtehtävät joko omilla tai yhteistyökumppaneidemme laitteilla. Mikään hanke ei ole meille liian suuri tai pieni. Meiltä on saatavilla muun muassa erilaiset pyöräkuormaajapalvelut, tien höyläykset ja kaivinkoneet. Tarjoamme myös konevuokrausta.

Kaluston tarve mitoitetaan kulloinkin käsillä olevan projektin mukaan. Palvelu Maanrakennus- ja Kuljetus T Välimaa Oy:ssä Pellossa on aina joustavaa ja korkealaatuista ja varmistamme, että käytössämme on juuri sinun projektiisi sopiva koneisto. Näin työ etenee sujuvasti ja annettujen aikataulujen puitteissa.

Kaivuutyöt

Suoritamme yritys- ja yksityisasiakkaiden kaivuutyöt reippaalla otteella. Hoidamme muun muassa salaojitukset, sadevesijärjestelmät, pihojen muotoilukaivuut sekä kaapeli- ja vesijohtokaivuut ammattitaidolla. 

Huolehdi kiinteistösi arvosta ja omasta terveydestäsi toimivalla sadevesijärjestelmällä ja ojituksella. Näin maakosteus tai sadevesi eivät pääse kerryttämään piilevää kosteutta kellareihin ja perustuksiin.

Osaava henkilökuntamme tuntee monenlaisten kaivuutöiden vaiheet ja varmistaa, ettei matkalla tule vastaan ikäviä yllätyksiä. Työ valmistuu kerralla ilman aikaa vieviä uusintoja. Monentyyppisten maaston tai piha-alueiden kaivuutyöt ja muut maanrakennustyöt hoidetaan ajantasaisella välineistöllä asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Tutustu muihin maanrakennuspalveluihimme

Kalusto

Jotta työt valmistuvat ajallaan ja lopputulos on laadukas, on käytetyn kaluston oltava korkealaatuista. Maanrakennus- ja Kuljetus T Välimaa Oy huolehtii laitteistostaan ja varmistaa, että se on käyttökohteeseensa optimaalinen. Taitavat työntekijämme käsittelevät koneita ammattitaidolla ja takaavat onnistuneen lopputuloksen hankkeen koosta riippumatta. Siisti työskentely on ominaisuus, josta meidät tunnistaa.

Vuosien työkokemuksemme ansiosta työ valmistuu mutkitta ja pidämme koneiston kunnossa vastaamaan sille asetettuja haasteita hankkeen koosta tai kestosta riippumatta. Erinomainen yhteistyökyky ja yhteistyökumppaniverkosto yhdessä monipuolisen kaluston kanssa varmistavat hankkeen etenemisen suunnitelmien mukaan. Kysy myös konevuokrauksesta.

Tutustu myös kiinteistöpalveluihimme

Koneurakointi Pellossa ja muualla Lapin alueella sekä Ruotsin Norrbottenissa onnistuu laadukkailla laitteilla ja urakkaan täydellisesti sopivalla kalustolla.

Soita ja kysy lisää koneurakoinnista