Kiinteistöpalvelut laadukkaasti Pellossa ja lähikunnissa

Kysy lisää kiinteistöpalveluista

Kiinteistöpalveluilla varmistetaan kiinteistön moitteeton kunto. Mahdollisia ongelmia voidaan ennaltaehkäistä tehokkaasti erilaisilla huoltotoimenpiteillä. 

Kosteusvauriot, sisäilmaongelmat ja erilaiset tapaturmat on helppo pitää loitolla osaavan yhteistyökumppanin kanssa. Maanrakennus- ja Kuljetus T Välimaa Oy varmistaa, että kiinteistösi on aina parhaassa mahdollisessa terässä.

Palvelemme sinua Pellossa sekä lähialueilla.

Kiinteistönhoito- ja huoltotyöt

Suorittamiimme kiinteistönhoitotöihin kuuluvat muun muassa käytännön huoltotyöt sekä säännölliset tarkastukset. Hyvin suunnitellulla huolto-ohjelmalla varmistetaan, että asiat hoituvat kuten pitääkin. Huoltotöillä parannetaan kiinteistön turvallisuutta ja arvoa. Palvelemme asiakkaitamme tehokkaasti ja reagoimme yllättäviinkin tilanteisiin niiden vaatimalla vakavuudella.

Tee tarjouspyyntö

Lumen auraus ja poiskuljetukset

Lumien auraus teiltä ja piha-alueiden talvikunnossapito on tärkeä osa palveluitamme Lapin läänissä. Kiinteistönomistaja voi helpottaa urakkaansa palkkaamalla kiinteistönhuoltotiimin, joka poistaa lumet ja hiekoittaa pihatiet. Kuljetamme liiat lumet pois ja huolehdimme, että piha-alueella voi liikkua turvallisesti talviaikaankin.

Kysy lisää lumen aurauksesta

Pienet korjaustyöt ja huollot

On tavallista, että jokin asia rikkoutuu käytön kuluttamana. Kun näin tapahtuu, Maanrakennus- ja Kuljetus T Välimaa Oy on apunasi. Korjausten kanssa ei kannata viivytellä, sillä ammattilainen hoitaa asian kuntoon vaivatta. Tarkistamme vahingon, analysoimme riskit ja lisäkorjaustarpeen. Rakennustekniset työt vaativat vankkaa osaamista, jota me tarjoamme asiakkaillemme.

Soita ja kerro, miten voimme auttaa

Ulkoalueiden siivoukset

Ulkoalueet tarvitsevat erilaista huolenpitoa eri vuodenaikoina. Me Maanrakennus- ja Kuljetus T Välimaa Oy:llä tiedämme tämän ja varmistamme, että asiakkaamme pihat ja muut ulkoalueet ovat aina moitteettomassa kunnossa. Leikattu nurmi lisää viihtyvyyttä ja pitää kulkutiet selvinä. Talvella lumi ja jää tuottavat töitä, keväällä puhdistetaan säleiköt. Kesä on trimmauksen aikaa ja syksyn tullessa lehdet kerätään ja viedään pois.

Kurkista myös maa-ainesvalikoimaamme

Kattavat kiinteistöpalvelumme ennaltaehkäisevät ongelmia ja pitävät kiinteistösi kunnossa. Palvelemme Pellossa ja lähikunnissa.

Valitse meidät yhteistyökumppaniksesi