Maa-aineksen myynti ja kuljetus – palvelemme sinua Pellosta käsin

Ota yhteyttä

Teemme monipuolisia lavettisiirtoja sekä maa- ja kiviaineskuljetuksia Pellossa, Lapin alueella sekä Ruotsin Norrbottenissa. Erinomainen kuljetuskalustomme takaa, että sovituissa aikatauluissa pysytään, oli kyseessä sitten pienempi tai suurempi projekti.

Maanrakennus- ja Kuljetus T Välimaa Oy vie ainekset suoraan työmaalle ja hävittää ylimääräisen maa-aineksen puolestasi. Meiltä voit myös ostaa tarvitsemasi maa-aineksen helposti kilpailukykyiseen hintaan. Tarjolla on runsaasti erilaista ja eri käyttötarkoituksiin sopivaa materiaalia.

Maa-aineksen myynti

Hankkeessa voidaan tarvita monenlaista maa-ainesta, mutta meiltä saat kaiken kätevästi yhdestä paikasta. Toimitamme muun muassa mursketta, sepeliä, multaa, hiekkaa, täyttömaata ja louhetta asiakkaan pyynnöstä haluttuun kohteeseen. Tilattu kiviaines tuodaan työmaallesi silloin, kun sitä tarvitaan.
Vankka murskepohja sopii liikennöidyille alueille, ja sepeli pitää rakenteet kuivina. Piha-alueet voivat puolestaan kaivata koristekiveä, leikkipaikat pehmeyttä ja talvella hiekoitus pitää liikkujat vakaalla maaperällä. Valitse tarkoituksiisi sopiva maa-aines ja tilaa se kätevästi meiltä!

Osta maa-ainesta edullisesti

Maa-aineksen kuljetus

Maa-aineskuljetukset tehdään suoraan pihallesi tai rakennustyömaalle. Toimitusaikamme ovat nopeita ja joustavia, joten tarvittu aines on lajista riippumatta paikalla silloin, kun sitä tarvitaan.

Kuljetukseen käytetään sopivaa kalustoa, ja ammattimiehet neuvovat sinua hankkeen edetessä.

Tilaa kuljetus

Teiden auraus

Talvikunnossapito on tärkeää sekä kaupungissa että taajamassa. Maanrakennus- ja Kuljetus T Välimaa Oy varmistaa hyvät kulkuyhteydet ympäri vuoden. Auraamme tiet ja piha-alueet pitäen ne siisteinä ja turvallisina kulkea. Liukkaudentorjuntaa parannetaan tarvittaessa hiekoituksella.

Teiden auraus, sohjonpoisto, teiden höyläykset, linjahiekoitus, lumivallien madaltaminen ja pistehiekoitus ovat muutamia toimia, joiden ansiosta liikkuminen talvella on paitsi helpompaa, myös turvallisempaa.

Varaudu talveen ja pyydä tarjous

Tilaa laadukkaat ja tarkoitukseensa sopivat maa-ainekset näppärästi suoraan työmaallesi Pellossa ja lähialueilla.

Soita ja tee tilaus